Partners

Om steeds de beste kwaliteit qua producten en service te kunnen aanbieden heeft RTCB nv een aantal partnerships opgezet. Deze leiden steeds tot nieuwe ontwikkelingen en het testen van producten in de meest extreme omstandigheden zodat men steeds de hoogste kwaliteit van producten kan aanbieden.

Verdeler van SRS smeermiddelen

Sinds 1987 is RTCB nv een trouwe verdeler van SRS smeermiddelen in België en Luxemburg. RTCB nv staat in voor zowel de verkoop en verdeling van SRS-oliën. Alle smeermiddelen van SRS GmbH zijn beschikbaar en hierbij kan u ook de gewenste technische en veiligheidsfiches verkrijgen.

alt

 Samenwerking met Gebr. Knols

Als partner van SRS GmbH voor de verdeling van Wintershall smeermiddelen in België en Luxemburg stond RTCB nv al sterk maar samen met VOF Gebrs. Knols in Noorbeek Nederland zal men in de toekomst de oliemarkt in de Benelux verder bewerken en voorzien van SRS smeermiddelen. Zo hoopt men de 150 jaren ervaring van SRS GmbH te kunnen delen met hun klanten in de Benelux en naar de toekomst toe verder de vooraanstaande en kwalitatieve oliën van SRS GmbH te promoten.

Samenwerking in de autosport

Omdat RTCB nv steeds de beste producten wil aanbieden investeren ze al jaren in de autosport waarbij haar producten in extreme omstandigheden getest kunnen worden. Zo laat men niets aan het toeval over en kan men de sterkste prestaties garanderen.  Deze wagens tonen aan hoe betrouwbaar de SRS-smeermiddelen zijn.