R&D

SRS GmbH en H&R Chempharm engageren zich steeds om u de beste SRS-producten te bezorgen. Hiervoor investeren ze in een grote research & development afdeling. Door de jaren ervaring en de uitgebreide testtechnieken in laboratoria en op motortestbanken zorgt men steeds dat u beschikt over de meest kwalitatieve producten zodat de levensduur van uw machines toeneemt. Hiernaast heeft men de testprogramma's afgesteld op de voorschriften van de automobielindustrie en de internationale commissies om zo steeds efficiëntere oplossingen en nieuwe toekomstgerichte smeermiddelen te ontwikkelen. 

Om de producten te optimaliseren en ze in alle omstandigheden te kunnen testen heeft men ook verschillende projecten lopen. Zo worden de toepassingen van SRS-smeermiddelen getest in uitermate extreme omstandigheden zodat ze nooit falen.
Dit toont aan dat we helemaal klaar zijn voor eventuele nieuwe evoluties in de automobielsector. Onze raffinaderij levert de beste basisoliën, ook aan additievenfabricanten en wordt zodanig snel betrokken bij de evoluties van de smeermiddelen.